úterý 9. října 2012

Bydlíš, bydlím, bydlíme.

Mám za sebou týden v Praze. Bydlím v Praze 4, na kraji města a je nás tu šest. Šest holek - v koupelně je to občas o zranění. Spolubydlící vypadají zatím velice příjemně, ale vše se ukáže až uplyne čas, kdy jsme všechny na všechny slušné :D.

Moje prvotní zážitky jsou asi takové...máte tu velice drsné důchodce. Tyhle si nenechají líbit nic a svou hůl nepoužívají jako pomůcku při chůzi. Ostatní lidé jsou už tak zvyklí asi na všechno, takže je nevyvede z míry absolutně nic. Taky se Vám  málem před barákem pasou sloni? Nám jo. :D Ať žije Cirkus Humberto.

Na druhou stranu, projíždět se kolem Malé Strany a kolem večer, když všechno svítí je nezapomenutelné. Klubů, kde se dá dobře zapařit je tu taky milion a pokud někoho potkáte na koncertě jakoby se hned změnil. Všichni sou přátelští a milí (někdy až moc :D - tímto zdravím psycho-fyzioterapeuty od stánku s Absolut vodkou).

Největší dilema nastalo jak si vyzdobit pokoj, přece jen tu budu bydlet rok a nechci se vracet do místnosti s holýma stěnama. Zde je pár fotek výzdoby. :)













2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Děkuji :) už jsem nainstalovala do pokoje menší Vánoční výzdobu, až toho bude víc, tak přidám i pár fotek :)

      Vymazat